ÚJDONSÁG A BP2 KÍNÁLATÁBAN:

AZ IZI® TETŐTARTOZÉKOK KAPHATÓK!

iziMost már kaphatók a moduláris IZI® fémcseréphez a tetőtartozékok!

 

 

MOST MÁR KAPHATÓK A MODULÁRIS IZI® FÉMCSERÉPHEZ A TETŐTARTOZÉKOK!

A műanyagból készült dedikált IZI®  szellőzőkémények nem korrodálódnak, és egy dedikált tartozékkészlet lehetővé teszi szivárgásmentes és biztonságos telepítésüket a tető lejtőjén. Azonkívül a szellőzőkémények kialakítása biztosítja a kémény hatékony huzatát.

A tetőn való közlekedési rendszer tartalmazza a kéményseprő járdát és lépcsőket, valamint hófogókat. A rendszer felsorolt elemeit az IZI® moduláris fémcserepekhez optimalizálták.

A kiváló minőségű, horganyzott és porszórt acél használata garantálja a magas minőséget.

További információ az alábbiakban:

IZI® KÖZLEKEDÉS A TETŐN

IZI® SZELLŐZŐKÉMÉNY

ÚJDONSÁGOK! LAMBDA® 2.0 - TETŐCSEREPEK ÚJ GENERÁCIÓJA

lamba2

A LAMBDA® 2.0 a könnyű és univerzális tetőcserepek tökéletesített változata.

 

Az új kínálat nagyobb konfigurációs lehetőségeket és a legújabb technológiai megoldásokat kínálja, valamint esztétikailag tökéletes kivitelezés jellemzi őket.

A régi modelhez képest az alábbiakat tökéletesítettük:

– A MICRO-RIB hosszanti profilok a panel teljes felületét óvják a hullámosodástól.

– Speciális COVER-CAP záróelem a szegély mindkét oldalán, mely hibátlan megjelenést kölcsönöz a tetőfedésnek.

– A hajtott résznek szánt kivágás most alapfelszereltségként a panel mindkét oldalán megtalálható, változatlan áron! Ez lehetővé teszi a jobbról-balra vagy balról-jobbra való rögzítést.

– a speciális, zár menti hosszanti profilozott rész további merevítést nyújt a panel számára, csökkenti a feszültséget és lehetővé teszi a csavarok lazább behajtását, ami szabad mozgást biztosít a panel számára.

 

A tetőpanelek modern formájúak, melyeknek szépsége a minimalizmusban és funkcionalitásban rejlik. Ezért nagyszerűen alkalmazhatók mind a modern, mind a hagyományos építészetben.

A 25 mm magas korcú LAMBDA® 2.0 tetőpanel két panelszélességben (515 mm és 307 mm – hasznos szélesség) és négy profiltípussal kapható, ami lehetővé teszi az adott épület jellegének legjobb kihasználását .

LAB GUARANTEE 40

labguarantee40Kutatási eredményeink és sokéves tapasztalatunk alapján teljes felelősséggel úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítjuk a méretre szabott termékeink garanciáját!

40guarantee

A BLACHPROFIL2 speciális laboratóriumában folytatott több hónapos kutatás kedvező eredménnyel zárult. Kutatási eredményeink és sokéves tapasztalatunk alapján, és beszállítóinkkal egyetértésben teljes felelősséggel úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítjuk következő termékeink garanciáját! A sókamrában és az anyagfárasztási kamrában végzett kísérletek, illetve a gyártási eljárások alapos elemzése, különösen az alkalmazott hajlítási sugár elemzése olyan eredményre vezetett, amelynek alapján meghosszabbíthatjuk méretre vágott termékeink garanciáját.

A HERCULIT® bevonat most 40 év garanciát jelent!

Ezt a bevonatot olyan vezető európai lakkgyártóval együttműködésben hoztuk létre, aki a legjobb európai kohók számára szállít lakkokat. A HERCULIT® egy 35 μm vastag poliuretánnal keményített poliészter, amely rendkívül ellenálló mindenféle mechanikai behatással szemben.

A MAT 35 ZM bevonat most 30 év garanciát jelent!

A termék külsőleg megegyezik a MAT35 Standard változattal. Ami mégis megkülönbözteti őt, az a korszerűbb védőréteg, amely innovatív cink-magnézium (ZM) ötvözetből készül. Ennek eredményeként jelentősen megnövekedett a fehér- és vörösrozsdával szembeni ellenállása C3-as korrozivitási kategóriában.

E garancia, amely a leghosszabb reális garancia a tetőfedési és homlokzati elemek piacán, nem marketingstratégiánk része, hanem a BLACHPROFIL2 csapata és a világ vezető acélgyártói által elvégzett munka eredménye.

LAB GUARANTEE 55

labguarantee55A Blachprofil2 speciális laboratóriumába több hónapos anyagbevizsgálások során kiemelkedően pozitív eredmények születtek. Alapanyag beszállítóinkkal karöltve a kísérleti eredményeknek és a több éves tapasztalatoknak köszönhetően némely termékünkre biztonsággal vállalhatunk hosszabb idejű garanciát.

A Blachprofil2 speciális laboratóriumába több hónapos anyagbevizsgálások során kiemelkedően pozitív eredmények születtek. Alapanyag beszállítóinkkal karöltve a kísérleti eredményeknek és a több éves tapasztalatoknak köszönhetően némely termékünkre biztonsággal vállalhatunk hosszabb idejű garanciát. Azon kísérletek, melyeket só-kamrában illetve az anyag időtállóságát vizsgáló kamrában végeztünk, valamint a részletes gyártási folyamatok , különösen a hajlítási sugár elemzése olyan eredményeket hozott, melyek lehető tették a garancia meghosszabbítását a ZET moduláris cserepes lemezeinkre.

Ezentúl a HERCULIT bevonatra 55 év garanciát vállalunk!

Az európai vezető acélgyártók és lakk-gyártók szoros együttműködésének köszönhetően született meg ez a kiváló bevonat. A HERCULIT® keményített poliuretán poliészter bevonat jobban ellenáll mindenféle mechanikai sérülésnek, vastagsága pedig 35 μm.

Mostantól a MAT 35 Standard bevonatra 30 év garanciát vállalunk !

Mindkét oldalán fém korrózióálló bevonattal ellátott acéllemezek és az egyik oldalán dekoratív 35 μm szerves bevonat. Előnyei a mechanikai sérüléssel és a korrózióval szembeni magas ellenállás, nagyon jó formálhatóság, mely magas esztétikai értéket eredményez.

Ezen hosszú valós garanciák a tetőfedő és homlokzatburkolatok piacán nem a marketingstratégia eredménye, hanem a BLACHPROFIL 2 és a világ vezető acélgyártóinak képviselőivel véghezvitt szoros együttműködés eredménye.

50guarantee2
Kérjen árajánlatot!
Kérjen árajánlatot
Bevonatok és színek
Bevonatok és színek
Szállítással kapcsolatos információk
szallitas
Letölthető adatok
Letölthető adatok
Aktuális termékek
akciok