ÚJDONSÁG A BP2 KÍNÁLATÁBAN:

ÚJ BEVONAT A KÍNÁLATUNKBAN – ULTIMAT [UTK]

Erre az új bevonatra 20 év garanciát vállalunk! Az ULTIMAT [UTK] egy 35 mikron vastag bevonat, mely nagyban ellenáll a korózió és az UV sugarak káros hatásainak (RC4 / RUV4).

ÚJ BEVONAT A KÍNÁLATUNKBAN – ULTIMAT [UTK]

Erre az új bevonatra 20 év garanciát vállalunk!

Az ULTIMAT [UTK] egy 35 mikron vastag bevonat, mely nagyban ellenáll a korózió és az UV sugarak káros hatásainak (RC4 / RUV4). Szemcsés struktúrája, a természettől ihletve, emlékeztet a már jól ismert MAT 35 Standard [TK] bevonatra. Az ULTIMAT [UTK] bevonat nem tartalmaz krómot és nehézfémeket.

Minden BP2.EU termékünknél igénybe vehető és 9 színben elérhető:

Az új bevonatnál garantált a színazonosság és színtartóság a MODULAR és COMPACT szériákban is:

A természethez való tiszteletünk már beivódott a génjeinkbe is, ezért fordítunk nagy figyelmet az ujrahasznosításra is. Minden általunk gyártott termék és az új bevonat az – ULTIMAT [UTK] is – 100% ban újrahasznosítható!

SZÓRÓLAP – ULTIMAT [UTK]

Meghosszabbítjuk a garanciális időtartamot a COMPACT SERIES termékeinkre

30-éves garanciát vállalunk a COMPACT SÉRIE s termékeinkre az új ULTIMAT [UTK], amennyiben INGURI ereszrendszert is vásárol hozzá.

 

Meghosszabbítjuk a garanciális időtartamot a COMPACT SERIES termékeinkre

30-éves garanciát vállalunk a COMPACT SÉRIE s termékeinkre az új ULTIMAT [UTK] bevonatokra a következő színekben UTK23, UTK24, UTK31 és UTK33, amennyiben INGURI ereszrendszert is vásárol hozzá.

Ezen garancia eléréséhez feltétel a garancia levél regisztrálása a https://warranty.bp2.eu oldalon.

A HETA® és a HETA 2.0 MÁR A BP2.EU KÍNÁLATÁBAN

A régóta várt HETA® profil már elérhető a BP2.EU kínálatában. A figyelemreméltó , geometrikus dizajn ezen termékeinknek egyedi karakteres stílust kölcsönöz.

A HETA® és a HETA 2.0 MÁR A BP2.EU KÍNÁLATÁBAN

A régóta várt HETA® profil már elérhető a BP2.EU kínálatában. A figyelemreméltó , geometrikus dizajn ezen termékeinknek egyedi karakteres stílust kölcsönöz.

HETA® cserepeslemez eléhető mint a CLASSIC SERIES része és a HETA®2.0 pedig mint a COMPACT SÉRIE része.

COMPACT SÉRIA HETA® 2.0 kétmodulos formában , könnyű elemek amik megkönnyítik a szerelést, szállítást és rakodást. HETA® CLASSIC SERIES dizajnos kívánt méretre gyártott lemezek.

Bővebb információt a termékekről a BP2.EU honlapon talál.

STIGMA® és STIGMA® 2.0 - ÚDONSÁG A BP2.EU KÍNÁLATÁBAN

Bemutatjuk a BP2.EU® katalógusának újabb, nyolcadik újdonságát, a STIGMA® profilt, amely CLASSIC SERIES sorozatban kapható, illetve ennek könnyű, kétmodulos változatát, a STIGMA® 2.0-t, amely a COMPACT SERIES sorozatban kapható.

STIGMA® és STIGMA® 2.0 – ÚDONSÁG A BP2.EU KÍNÁLATÁBAN

Bemutatjuk a BP2.EU® katalógusának újabb, nyolcadik újdonságát, a STIGMA® profilt, amely CLASSIC SERIES sorozatban kapható, illetve ennek könnyű, kétmodulos változatát, a STIGMA® 2.0-t, amely a COMPACT SERIES sorozatban kapható.

A STIGMA sorozatra jellemző minden előnyön felül, az új design egyesíti magában a szimmetrikus hullám harmóniáját és a profilozás szigorú, geometrikus alakját.

A termékre vonatkozó részletek a gyártó honlapján találhatók.

ALFA CLASSIC SERIES ÉS ALFA 2.0 COMPACT SERIES MÁR KAPHATÓK!

A közismert ALFA® cserepeslemez már új verzióban kapható.

 

Annak érdekében, hogy jól átlátható legyen a BP2 növekvő termékkínálata ,úgy döntöttünk, hogy bevezetjük a teljes BP2 cserepeslemez kinálatot egyértelmű három különböző csoporba osztva, tulajdonságaik alapján:

ALFA® CLASSIC SERIES ÉS ALFA® 2.0 COMPACT SERIES MÁR KAPHATÓK!

Az ALFA® 2.0 a COMPACT SERIES sorozat keretében könnyű kétmodulos lemezek formájában kapható, mind a szállítás előnyeivel, mind pedig az összeszerelés hatékonyságával kiegészülve.

A CLASSIC SERIES sorozaton belül az ALFA® már új verzióban érhető el. Az időtálló ALFA® technológiailag is módosítva lett.

Az ALFA® profilja mind a hagyományos, mind a kompakt változatban új, jobb megoldásokkal rendelkezik.

A további információ a CLASSIC SERIES valamint COMPACT SERIES termékekről, alább található.

COMPACT SERIES - Új cserepeslemez sorozat!

egy új termékcsalád, amely egyesíti a méretre gyártott cserepeslemezek és moduláris megoldások előnyeit.

Ezek a tetőfedő termékek hagyományos cserepeslemezek alapján készülnek, de könnyű kétmodulos lemezek formájában. A COMPACT termékek hasonlóan a moduláris cserepeslemezekhez számos szállítással, összeszereléssel és tárolással kapcsolatos előnyekkel rendelkeznek.

Bemutatjuk a COMPACT SZÉRIÁS cserepeslemezek legfontosabb tulajdonságait:

A kétmodulos lemez formája megkönnyíti a berakodást, szállítást, és a kirakodást, de mindenekelőtt megkönnyíti és felgyorsítja az összeszerelést. A könnyű és kis méretű lemezek kényelmesebbé teszik a tetőre történő szállítást és a biztonságos tárolást.

A hullámalaknak megfelelő 3D vágás, amely eltakarja a lemezek vízszintes illesztéseit, jelentősen javítva a tető kivételezésének esztétikáját.

Szerelési furatokkal ellátva* függőleges bordázaton, amelyek lehetővé teszik a lemezek gyors, szoros és pontos illesztését. Ez nem csak megkönnyíti az összeszerelést, de jelentősen felgyorsítja a munkákat is (a 30 mm-es és annál magasabb mintamagassággal rendelkező változatokra vonatkozik).

Széles színválasztékban és a bevonattal kapható.

A TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT MEGTALÁLJÁK A KATALÓGUSOKBAN, ALÁBB LETÖLTHETŐK:

Új cserepeslemez sorozat és 6 teljesen új termék 2020-ban!

2020-ban hat új termékkel bővül BP2 cserepeslemez kínálata !

Annak érdekében, hogy jól átlátható legyen a BP2 növekvő termékkínálata ,úgy döntöttünk, hogy bevezetjük a teljes BP2 cserepeslemez kinálatot egyértelmű három különböző csoporba osztva, tulajdonságaik alapján:

A MODULAR SZÉRIA – a legmodernebb moduláris tetőfedő sorozat, amely innovatív technológiai megoldásokkal és tökéletesen kifinomult esztétikával rendelkezik. A cserepeslemezeket a moduláris lemezek formájában gyártjuk, ami nagy mértékben megkönnyíti és felgyorsítja a szállítást, összeszerelést és tárolást.

A COMPACT SZÉRIA – egy új termékcsalád, amely egyesíti a méretre gyártott cserepeslemezek és moduláris megoldások előnyeit. Ezek a tetőfedő termékek hagyományos cserepeslemezek alapján készülnek, de könnyű kétmodulos lemezek formájában. A COMPACT termékek hasonlóan a moduláris cserepeslemezekhez számos szállítással, összeszereléssel és tárolással kapcsolatos előnyekkel rendelkeznek.

A CLASSIC SZÉRIA – egy népszerű tetőfedőlemez sorozat, amely tökéletesen illeszkedik a tető kialakításához. Különböző cserepeslemez profilokból áll, amelyeket a megrendelt méretre vágott lemezek formájában gyártják.

Reméljük, hogy az új felosztás átlátható és érthető, de ha bármilyen kérdésük vagy problémájuk van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT MEGTALÁLJÁK A KATALÓGUSOKBAN, ALÁBB LETÖLTHETŐK:

BAVARIA Roof - új ajánlat!

A BAVARIA Roof egy különálló, karakteres mintázat, idézi a GAMMA®cserepeslemezünket, amely a tetőfedők által jól ismert és az ügyfelek által szívesen választott, illetve amelyet a legújabb technológiai megoldásokkal bővítettünk.

Két változatban lesz megvásárolható:

A COMPACT sorozathoz tartozó cserepeslemez két modulos változatban, amely megkönnyíti a berakodást, a szállítást és a kirakodást, és mindenekelőtt megkönnyíti és felgyorsítja az összeszerelést.
A könnyű és kis méretű lemezek kényelmesebbé teszik a tetőre történő szállítást és a biztonságos tárolást.

A CLASSIC sorozathoz tartozó hagyományos formájú cserepeslemez méretre gyártva, tökéletesen illeszkedve a tető egyedi kialakításához.

 

A TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT MEGTALÁLJÁK A KATALÓGUSOKBAN, ALÁBB LETÖLTHETŐK:

ÚJ AZ AJÁNLATBAN ! UNIVERZÁLIS SZELLŐZTETŐ BÁDOGOS ELEM

A tető megfelelő szellőztetésének biztosítása elengedhetetlen a tetőfedés megfelelő funkcionalitásához.

Megakadályozza a páralecsapódás kialakulását a lemez alján, ami sajnos negatív hatással van mind a fedélszerkezetre, mind a tetőfedésre. Az univerzális szellőztető bádogos elem olyan termék, amelyet a kialakítása miatt a LAMBDA® 2.0 tetőfedés esetében gerinclemez allati bádogos szellőztető elemként és gerinc alapként, de a ZET® és IZI® moduláris fémcserepeknél szellőztető elemként is használható. Ezenkívül az IZI®Look profilnál indító profilként működik. Ez nem csak lehetővé teszi a fedél alatti hely megfelelő szellőztetését, hanem tökéletesen megvédi a tetőt a kis rágcsálók és madarak burkolat alá kerülésétől is:

AZ IZI® TETŐTARTOZÉKOK KAPHATÓK!

iziMost már kaphatók a moduláris IZI® fémcseréphez a tetőtartozékok!

 

 

MOST MÁR KAPHATÓK A MODULÁRIS IZI® FÉMCSERÉPHEZ A TETŐTARTOZÉKOK!

A műanyagból készült dedikált IZI®  szellőzőkémények nem korrodálódnak, és egy dedikált tartozékkészlet lehetővé teszi szivárgásmentes és biztonságos telepítésüket a tető lejtőjén. Azonkívül a szellőzőkémények kialakítása biztosítja a kémény hatékony huzatát.

A tetőn való közlekedési rendszer tartalmazza a kéményseprő járdát és lépcsőket, valamint hófogókat. A rendszer felsorolt elemeit az IZI® moduláris fémcserepekhez optimalizálták.

A kiváló minőségű, horganyzott és porszórt acél használata garantálja a magas minőséget.

További információ az alábbiakban:

IZI® KÖZLEKEDÉS A TETŐN

IZI® SZELLŐZŐKÉMÉNY

ÚJDONSÁGOK! LAMBDA® 2.0 - TETŐCSEREPEK ÚJ GENERÁCIÓJA

lamba2

A LAMBDA® 2.0 a könnyű és univerzális tetőcserepek tökéletesített változata.

 

Az új kínálat nagyobb konfigurációs lehetőségeket és a legújabb technológiai megoldásokat kínálja, valamint esztétikailag tökéletes kivitelezés jellemzi őket.

A régi modelhez képest az alábbiakat tökéletesítettük:

– A MICRO-RIB hosszanti profilok a panel teljes felületét óvják a hullámosodástól.

– Speciális COVER-CAP záróelem a szegély mindkét oldalán, mely hibátlan megjelenést kölcsönöz a tetőfedésnek.

– A hajtott résznek szánt kivágás most alapfelszereltségként a panel mindkét oldalán megtalálható, változatlan áron! Ez lehetővé teszi a jobbról-balra vagy balról-jobbra való rögzítést.

– a speciális, zár menti hosszanti profilozott rész további merevítést nyújt a panel számára, csökkenti a feszültséget és lehetővé teszi a csavarok lazább behajtását, ami szabad mozgást biztosít a panel számára.

 

A tetőpanelek modern formájúak, melyeknek szépsége a minimalizmusban és funkcionalitásban rejlik. Ezért nagyszerűen alkalmazhatók mind a modern, mind a hagyományos építészetben.

A 25 mm magas korcú LAMBDA® 2.0 tetőpanel két panelszélességben (515 mm és 307 mm – hasznos szélesség) és négy profiltípussal kapható, ami lehetővé teszi az adott épület jellegének legjobb kihasználását .

Kérjen árajánlatot!
Kérjen árajánlatot
Bevonatok és színek
Bevonatok és színek
Szállítással kapcsolatos információk
szallitas
Letölthető adatok
Letölthető adatok
Aktuális termékek
akciok