LAMBDA 2.0

A LAMBDA 2.0® egy tökéletesített verziója a könnyü és univerzális tetőfedő paneleknek. Az új termék több konfigurációs lehetőséget nyújt és a legújabb technológiai megoldásokat, valamint esztétikai szempontok tökéletesítésével lett kidolgozva.

Műszaki adatlap

Korcmagasság: 25 mm
Fedőszélesség: 307 / 515 mm
Teljes szélesség: 339 / 547 mm
Lemezvastagság: 0,5 mm – 0,7 mm
Min. A lemez hosszúsága: 1000 mm
Max. A lemez hosszúsága: 10 000 mm
LAMBDA® 2.0

A korszerűsített LAMBDA® 38 tetőpanelek jóval tökéletesebb tulajdonságokkal rendelkeznek, mint eddig gyártott változataik, kapható panel rendkívül sokféle héjazat kialakítását teszi lehetővé.

LAMBDA® 2.0 TETŐPANELEK

A tetőfedő paneleknek modernista formája van, melyeknek a szépsége lényege a : minimalizmus és funkcionalitás, ezért remekül beválnak a modern és hagyományos architektúrában.

 

lambda 2.0

MICRO-RIB

Hosszanti mikroprofi lozás a lemez teljes felületén minimalizálja a burkolat hullámosodását.

 

 tetőpanelek bp2

COVER-CAP ZÁRÓELEM

A fedélhéjazat funkcionalitását növelő megoldás a COVER-CAP elem, azaz önmaga a panel korcának kétoldalas záróeleme. Ez már csak “hab a tortán” a közmondás szerint ,a fedés esztétikájának szempontjából. A COVER-CAP záróelemeket a fedés felszerelése után behajlítják, ami eltakarja a korcok nyílásait és a tető még közelről nézve is egységes, harmonikus felületet mutat.

 

cover cap bp2

BEND-LOCK

A panel különleges visszahajtással van előkészítve a tető ereszrészén, ami elrejti és védi a vágott éleket valamint kiküszöböli a csavarokkal való rögzítés szükségességét.

 

 tetőpanelek blachprofil

LAMBDA® 2.0

A LAMBDA® 2.0 két szélességben (515 mm valamint 307 mm – hasznos szélességek) és négy profi lmintázattal érhető el, melyek lehetővé teszik a maximális esztétika elérését az adott épület jellegének.

 

TÍPUSOK

MICRO-RIB [M]

LAMBDA® 2.0 tetőpanel MICRO-RIB hosszanti mikropofi lozással és kivágással a hajlításhoz. LAMBDA® 2.0 tetőpanel MICRO-RIB hosszanti mikroprofi lozással és BEND-LOCK visszahajtással.

lambda 2.0 micro rib

[R] TÍPÚSU PROFILOZÁS

LAMBDA® 2.0 tetőpanel dupla félköríves profi lozással és kivágással a hajlításhoz. LAMBDA® 2.0 tetőpanel dupla félköríves profi lozással és BEND-LOCK visszahajtással.

panele dachowe bp2

[T25] TÍPÚSU PROFILOZÁS

LAMBDA® 2.0 tetőpanel dupla trapéz profi lozással és kivágással a hajlításhoz. LAMBDA® 2.0 tetőpanel dupla trapéz profi lozással és BEND-LOCK visszahajtással.

panel dachowy t25

[P] PROFILOZÁS NÉLKÜLI SIMA FELÜLET

LAMBDA® 2.0 tetőpanel sima felülettel és kivágással a hajlításhoz. LAMBDA® 2.0 tetőpanel sima felülettel és BEND-LOCK visszahajtással.

lambda 2.0 płaska

Letölthető fájlok

Szerelési útmutató
LEMEZ TETŐFEDÉSEK
TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ – ROOF PANEL LAMBDA®
TELJESITMENYNYILATKOZAT – LAMBDA® TETŐPANEL

Árajánlat kéréséhez Kattintson IDE


FIT

FIT

A FIT Moduláris Tetőpanel a legújabb termék a BP2.eu márkakínálatában. Miközben modern megoldásokat alkalmaz, mégis a múltra utal. Megjelenése a sok évvel ezelőtti klasszikus tetőkre emlékeztet, melyeken a lemezeket, akárcsak a FIT paneleket, függőlegesen, váltakozva illesztették egymáshoz, ami egyedülálló vizuális hatást kelt.

Műszaki adatlap

Elnevezés: Fit L Fit S
Korcmagasság: 22 mm 22 mm
Fedőszélesség: 527 mm 527 mm
Teljes szélesség: 558 mm 558 mm
Lemezvastagság: 0,5 mm 0,5 mm
A lemez hosszúsága: 2040 mm 1080 mm
Az átfedés hossza: 30 mm 30 mm

FIT spec

FIT TETŐPANELEK

A bepattanó zár technológia olyan vizuális hatást tesz lehetővé, mint egy hagyományosan meghajlított korc esetén.

fit

MODULARITÁS

Korszerűség, hatékonyság, funkcionalitás.
A panel moduláris felépítésének számos előnye van – jelentősen felgyorsítja a szerelést, egyszerűbb szállítást tesz lehetővé és a szabadalmaztatott csatlakozórendszerek megkönnyítik a tetőfedők munkáját. További előnye a hagyományos tetőfedő anyagokhoz kapcsolódó vizuális hatás.

 

fit modul

MICRO-RIB

A tökéletes kidolgozás a magas esztétikában tükröződik.
Sima felület vagy MICRO RIB hosszanti profilírozás a panel teljes felületén, amely minimalizálja a hullámosodás fellépésének lehetőségét

 

fit micro rib

SEAL PROTECT

További védelem a változékony időjárási viszonyok ellen.
A gyártás során egy speciális tömítőanyagot préselnek be a lemez hajtásába. Jellemző rá nagyfokú rugalmasság és a változó időjárási viszonyokkal szembeni ellenálló képesség.

 

fit seal protect

BEND-LOCK

A legújabb technológia a kifogástalan tető megjelenéséért.
A műszaki megoldás, amelynek célja a panelt a tetőeresz részénél visszahajtása a vágott él elrejtése és a csavarok szerelésének szükségességének kiküszöbölése érdekében. Azonkívül a BEND LOCK alsó behajtása ferdén van vágva, ami megkönnyíti a panelek vezetését és összekapcsolását a hosszuk mentén.

 

fit bendlock

EASY LINK

A lemezek úgy illeszkednek egymáshoz mint még eddig soha korábban.
A szabadalmaztatott megoldás lényege a dombornyomás sarkának kivágása a három lemezréteg átfedésének elkerülése céljából az illesztési ponton. Ezen kívül a szélső bordázatok speciálisan kialakított profilja lehetővé teszik a lemezek tökéletes illesztését látható hosszanti összekapcsolások nélkül.

 

fit easylink

BIZTONSÁGOS CSOMAGOLÁS

Praktikus és kényelmes csomagolás.
A FIT tetőpanel két szabványos hosszúságban kapható: 1080 mm és 2040 mm, lehetővé téve a gyors és egyszerű szerelést, alacsony kapcsolódó költség mellett. Az ergonomikus csomagolás emellett megkönnyíti a szállítást és a tárolást.

 

fit csomagolas

Letölthető fájlok

Szórólap
Szerelési útmutató

Árajánlat kéréséhez Kattintson IDE

Kérjen árajánlatot!
Kérjen árajánlatot
Bevonatok és színek
Bevonatok és színek
Szállítással kapcsolatos információk
szallitas
Termék Katalógus
Letölthető adatok
FAD Nyilatkozat