Cserepeslemez, trapézelmez és kiegészítők a következő bevonatokkal színekben rendelhető.  Nem minden típusra érvényes. Kérjük érdeklődjön megrendelés előtt.

POLIESTER Standard [RAL]

Az alap szerves bevonat 25 µm vastag. A felület egyöntetű, sima: fényes vagy metál. Széles körben felhasználható anyag. Igen gazdag, az univerzális RAL színskála szerinti színválasztékban kapható.

Garanciális időszak: 10 év*

* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva

 

22 színben elérhető:

Új bevonat – ULTIMAT [UTK]

Erre az új bevonatra 20 év garanciát vállalunk!

Az ULTIMAT [UTK] egy 35 mikron vastag bevonat, mely nagyban ellenáll a korózió és az UV sugarak káros hatásainak (RC4 / RUV4). Szemcsés struktúrája, a természettől ihletve, emlékeztet a már jól ismert MAT 35 Standard [TK] bevonatra. Az ULTIMAT [UTK] bevonat nem tartalmaz krómot és nehézfémeket.

 

Minden termékünknél igénybe vehető és 9 színben elérhető:

ujbevonat_1

 

Az új bevonatnál garantált a színazonosság és színtartóság a MODULAR és COMPACT szériákban is:

ujbevonat_2

A természethez való tiszteletünk már beivódott a génjeinkbe is, ezért fordítunk nagy figyelmet az ujrahasznosításra is. Minden általunk gyártott termék és az új bevonat az – ULTIMAT [UTK] is – 100% ban újrahasznosítható!

Horganyzott lemezek (ZN)

A lemezek folytatólagos eljárásban mindkét oldalukon tűzihorganyzottak, ez biztosítja az acélmag korrózió elleni védelmét. Felületük lehet jellemzően „pikkelyes” (két változatban) vagy „nem pikkelyes”. A „nem pikkelyes” kivitelt sima, egyöntetű, a legmagasabb esztétikai igényeket is kielégítő felület jellemzi.

ALUZINK (AZ)

Alumínium-cink ötvözettel a tűzihorganyzáshoz hasonló eljárásban mindkét oldalán bevont acéllemez. E bevonatnak köszönhetően a lemezek megfelelnek a levegőn, ill. nedves környezetben fellépő korrózióval szembeni ellenállóképességre vonatkozó legszigorúbb követelményeknek is. Ezen túlmenően SPT polimer (ún. Easy Film) védőréteggel is el van látva, ami védi az éleket is a lemeztekercsekben és javítja a felületek megjelenését.

Erre a lemeztípusra a jótállás 25 évre szól*.

POLIESTER Standard (RAL)

Az alap szerves bevonat 25 µm vastag. A felület egyöntetű, sima: fényes vagy metál. Széles körben felhasználható anyag. Igen gazdag, az univerzális RAL színskála szerinti színválasztékban kapható.

Jótállási időszak: 10 év*.

ral szinmintak

Mat 35 Standard (TK)

Horganyzott szerkezeti acél 35 µm-es matt, szemcsés faktúrájú szerves bevonattal. Folyamatos kínálatunkban 8 színben szerepel, de megrendelhető más színekben is.

Jótállási időszak: 15 év*.

TK11

Mat 35 ZM® (Tkep)

Megjelenésében a PLADUR Standard termékünkkel azonos. Ami megkülönbözteti, az a korszerűbb védőbevonat: újdonságnak számító cink-magnézium (ZMg) ötvözet került felhasználásra. Ennek eredménye a jelentősen megnövelt ellenállóképessége a fehér- és vörösrozsdára. Ugyanakkor a vágott élek is jobban védettek, így a kültéri felhasználásnál nincs szükség védelmükre lakkozással.

Jótállási időszak: 25 év*

TKEP

ICE CRYSTAL ZM® (Icep)

Vastag (35 µm), érdekes, vastagon felhordott festéket idéző felületi hatású szerves bevonat. Az alaplemez cink-magnézium ötvözettel bevont szerkezeti acél, ami emelt korrózió elleni védelmet jelent még a bevonat mechanikai sérüléseinél és a vágott éleknél is. A nevének megfelelően ez a bevonat megvilágítva kristálytiszta fényvisszaverődéseket produkál.

Jótállási időszak: 35 év*

ICEP

HPS200® Ultra (HPS)

Termékjellemzők: szerkezeti acél mag még a vágott éleken is hatékony korrózió elleni védelmet biztosító cink-alumínium ötvözet védőbevonattal. Vastag (200 µm), kiváló karc-, sérülés és UV-álló szerves bevonat. Ezek a lemezek rendelkeznek a legjobb használati jellemzőkkel és hosszú a rájuk adott jótállás is. Esztétikai értékét a dekorréteg egyedülálló nyomott mintázata biztosítja.

Jótállási időszak: legfeljebb 40*.

HPSok

HERCULIT® (HC)

A Zet® modulrendszerű cserepeslemezt HERCULIT® bevonatú acéllemezekből gyártjuk. A HERCULIT® bevonat 35 μm vastagságú keményített poliészterből készül. Mindenfajta mechanikus sérüléssel szemben rendkívül ellenálló, ráadásul az egyes lemezek árnyalata alig különbözik egymástól, így a Zet® tetőlemez egységes színű és felületű héjazatot hoz létre.

Erre a termékre a cég legfeljebb 30garanciát vállal

HC

Alumínium (AL)

A 0,60 mm alumínium lemez 2,5–ször könnyebb a 0,50 mm vastagságú acéllemeznél. A lemez matt bevonatát időjárási viszonyokkal szembeni magas ellenállóképesség, jó festéktapadás és szinte legendás korrózióállóság jellemzi, míg gyártásuk környezetbarát feltételek mellett történik. Emellett a vágott élek jobb védelemmel rendelkeznek, ezért kültéri alkalmazásuk esetén nincs szükség további lakkbevonatra. Az alumínium vezető 25 µm vastagságú és TK bevonat hatását keltő érdekes matt szerkezetű, dupla rétegű, magas minőségű szerves réteggel van bevonva (HydroCoat® Poliester). A lemez a lent látható két színben kapható.Garanciaidő: 30 év.*

ALszin

POLIESTER Interior (INT)

Sima, fényes felületű, 15 µm vastag poliészter-réteggel bevont lemez. A szerves bevonat vékonyságára tekintettel elsősorban beltéri felhasználásra szánt, illetve olyan épületelemekhez, amelyek nincsenek kitéve az időjárás közvetlen hatásainak.

Kérjen árajánlatot!
Kérjen árajánlatot
Bevonatok és színek
Bevonatok és színek
Szállítással kapcsolatos információk
szallitas
Termék Katalógus
Letölthető adatok
FAD Nyilatkozat